Het Visjuwelier's kookboek
Lekkerste Recepten
Gevulde inktvis
Zeevruchten-liefhebbers, het is helemaal niet moeilijk om dit lekkers te maken! Er zijn verschillende manieren hoe je inktvis kun bereiden. Of je dit nu bakt, grilt, roostert of stooft – het is heerlijk! Dit recept is simpel, eenvoudig, super smaakvol en gaat goed samen met pasta, rijst of brood. Met dit recept serveer je zeker 4 mensen dus...
DetailsPittige viscurry
Dit is een snelle en gemakkelijke Aziatische curry gemaakt met stukjes vis! Het is een lichte viscurry recept met een pittige smaak en romige basis van kokosmelk. Voor degenen die gewoon van curry houden, zullen deze maaltijd heerlijk vinden! Dit is een recept dat ik vaak maak. Het is erg veelzijdig en helemaal niet ingewikkeld. Je kunt het...
DetailsVis met rozijnen
Mediterraans vis is een groot favoriet bij ons thuis! Het brengt de natuurlijke en authentieke smaken zo goed naar voren en het is zo lekker! Goudbrasem wordt heel erg gewaardeerd om zijn fijne en stevige vlees en dit recept gaat rechtstreeks vanuit de pan naar de bord. Ideaal voor een heerlijk diner! Goudbrasem is ongelooflijk veelzijdig...
DetailsCharmilla met visballetjes
Charmilla en vis zijn echt een machtspaar. De smaken zijn helemaal in balans en vullen elkaar perfect aan, plus het geeft me echt altijd ‘the oldskool moroccan feeling.’ Dat ik hier geen genoeg van krijg, hebben jullie misschien wel door aangezien ik al eerder een paar recepten van charmilla met jullie gedeeld. Deze versie van charmilla maakt...
DetailsVistajine
De Marokkaanse keuken blijft een groot favoriet van mij, waaronder de tajine. Ik ben ermee opgegroeid en vind het altijd zo fijn als dit voorgeschoteld wordt. De heerlijke zachte smaak en aroma’s die naar boven komen zorgen voor veel nostalgie. Hoewel mijn moeder de lekkerste tajines maakt, heb ik genoten van mijn eigen zelfgemaakte versie. Het...
DetailsPasta met kabeljauw
Pasta, kabeljauw en homemade saus, dit recept is gewoon te goed! Het is smaakvol, hartig en zelfs gezond! Pasta is een groot favoriet tijdens deze koude dagen en meer dan eenvoudig. Maar het beste aan dit gerecht is toch wel dat de pasta en kabeljauw de zoete en pittige smaken opnemen. Zo lekker!
Details