Koperwiek 23
2903 AD Capelle aan de IJssel
Bel ons op
(010)-2035-242
Geopend van
09:00 - 18:00
/devisjuwelier
/devisjuwelier
Leer ons

Kennen

De visjuwelier

Visspeciaalzaak De Visjuwelier is een zelfstandige kwaliteitszaak in vis en visdelicatessen.

De eigenaresse Noëlle Bensi komt uit een echte vis familie, zo had haar vader in de jaren 80 en 90 zelfstandige viswinkels en stond hij op verschillende markten door het hele land.

Met de realisatie van de Visspeciaalzaak “De Visjuwelier” in Capelle aan de IJssel betekende dit dat Noëlle Bensi de kans heeft gekregen een eigen uitdaging aan te gaan en haar opgedande ervaring en kennis in een eigentijds jasje te steken.

Ooit een eigen visspeciaalzaak openen was voor haar een logische stap, gezien de vele jaren die ze met de viswinkels is meegegroeid.

Met een actieve bedrijfsvoering, een constant aanbod van hoge viskwaliteit en een sterk team wil Noëlle “De Visjuwelier” een begrip in Capelle aan de IJssel maken!

Winkelcentrum De Koperwiek is goed bereikbaar, en een erg sfeervol winkelcentrum met een prettig winkelpubliek.
Naast veel vaste klanten uit de wijk ontvangt de visspeciaalzaak ook veel bezoekers van verder weg die speciaal terugkomen voor bepaalde lekkernijen.

Noëlle heeft een duidelijke missie: Visspeciaalzaak De Visjuwelier wil haar klanten een constante topkwaliteit bieden waar het om versheid, presentatie, assortiment en service van vis en visproducten gaat.

Komt u ook snel langs? We zien u graag!